Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Nu heter vi det vi är - Falkenberg Bygg- & Industrisortering!

Falkenberg Bygg- & Industrisortering eller FBG BYGGSORTERING som vi valt att kalla det hette tidigare Anderssons Entreprenad AB och har under flera år arbetat med sortering av bygg- och industriavfall. Men för att renodla och tydliggöra vår verksamhet heter vi numera Falkenberg Bygg- & Industrisortering.

Vi finns i Falkenberg, centralt placerad i Falkenbergs hamn. Våra kunder kommer främst från bygg- och industribranschen men vi arbetar även med bolag inom stat och kommun, näringslivet, lantbruk samt privatpersoner.

Vi tar emot alla typer av bygg- och industriavfall såsom Sorterbart blandat material, Deponi, Brännbart, Tryckimpregnerat trä, Asbest, Trä, Betong mm. Vi ombesörjer även containers och lämning/tömning av dessa.

Vårt mål är att på plats sortera materialen så noga att mesta möjliga går till återvinning och så lite som möjligt till deponi. Korta transporter med returlass samt att utföra processerna på plats är vårt motto.

Ring oss så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för just ditt företag!

Sortering av Bygg- och Industriavfall

Låt oss hjälpa dig sortera ditt bygg- och industriavfall! Med vårt breda kontaktnät både vad gäller sortering, container, transporter och farligt avfall hittar vi dom bästa lösningarna för just ditt företag!

Klicka här

Uthyrning av Container och Storsäck

Hur miljö- och kostnadsmedveten är du? Ju mer du sorterar från start desto bättre för plånboken och miljön, eller så lägger du allt i en container och överlåter sorteringen till oss. Oavsett så hjälper vi dig med helheten!

Läs mer om oss

Försäljning av återvunna material

Vi återvinner material på plats och säljer dem sedan vidare i en annan skepnad, RT-flis och fyllnads- och förstärkningsmaterial är två sådana material. Tveka inte att ta kontakt med oss för ytterligare information och prisuppgift!

Läs mer om oss

  • Vi är medlemmar i