Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Falkenberg Bygg- & Industrisortering - sorterar med hjärta för framtid och miljö!

Här på FBG BYGGSORTERING arbetar vi  med sortering och återvinning av bygg-, rivnings- och industriavfall, vi finns centralt placerade i Falkenbergs hamn, med adress Magasinsvägen 1.

Våra kunder kommer främst från ovanstående branscher men vi arbetar även med bolag inom stat och kommun, näringslivet, lantbruk samt privatpersoner.

Vi tar emot alla typer av avfall såsom Blandat material, Deponi, Brännbart, Tryckimpregnerat trä, Asbest, Trä klass 1 och 2, Betong m fl. Vi ombesörjer även containers och lämning/tömning av dessa.  På en bygg- eller rivningsarbetsplats uppstår många olika typer av avfall till exempel trä, plast, gips och järnskrot. Ju mer du som kund sorterar innan materialet levereras till oss desto mer kostnadseffektivt blir det för dig.

Vårt mål är att på plats sortera materialen så noga att mesta möjliga går till återvinning och så lite som möjligt till deponi. Korta transporter med returlass samt att utföra processerna på plats är vårt motto.

Material som värmer många. Trä klass 1 och 2 som våra kunder leverar till oss sorterar vi noga och krossar ner till returträflis (RT-flis) av allra bästa kvalitet, detta levererar vi till olika värmeverk i Sverige framförallt i Halland och Skåne. De Brännbara material som kommer till oss krossas också på plats med vår egen kross för att sedan transporteras till värmeverk i Halland. Att elda med återvunna material är miljösmart.

Är du i behov av fyllnads- & förstärkningsmaterial? Betong, asfallt och tegel som levereras till oss krossas på plats och återanvänds till just fyllnads- och förstärkning, ytterligare ett sätt att återanvända materialen.

Ring oss så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för just ditt företag!

Sortering av Bygg- och Industriavfall

Låt oss hjälpa dig sortera ditt bygg- och industriavfall! Med vårt breda kontaktnät både vad gäller sortering, container, transporter och farligt avfall hittar vi dom bästa lösningarna för just ditt företag!

Klicka här

Uthyrning av Container och Storsäck

Hur miljö- och kostnadsmedveten är du? Ju mer du sorterar från start desto bättre för plånboken och miljön, eller så lägger du allt i en container och överlåter sorteringen till oss. Oavsett så hjälper vi dig med helheten!

Läs mer om oss

Försäljning av återvunna material

Vi återvinner material på plats och säljer dem sedan vidare i en annan skepnad, RT-flis och fyllnads- och förstärkningsmaterial är två sådana material. Tveka inte att ta kontakt med oss för ytterligare information och prisuppgift!

Läs mer om oss

  • Vi är medlemmar i