Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Falkenberg Bygg- & Industrisortering - sorterar med hjärta för framtid och miljö!

FBG BYGGSORTERING arbetar vi  med sortering och återvinning av bygg-, rivnings- och industriavfall, vi finns centralt placerade i Falkenbergs hamn, med adress Magasinsvägen 3.

Våra kunder kommer främst från ovanstående branscher men vi arbetar även med bolag inom stat och kommun, näringslivet, lantbruk samt privatpersoner.

Vi tar emot ert avfall sorterat eller osorterat. Vi ombesörjer även containers och lämning/tömning av dessa.  På en bygg- eller rivningsarbetsplats uppstår många olika typer av avfall, ju mer du som kund sorterar innan materialet levereras till oss desto bättre för miljön och mer kostnadseffektivt för dig.

Vårt mål är att på plats sortera materialen så noga att mesta möjliga går till återvinning och minsta möjliga till deponi. Korta transporter med returlass samt att utföra processerna på plats är vårt motto för att tillsammans med våra kunder bidra till en bättre miljö.

Material som värmer många. Trä klass 1 och 2 som våra kunder leverar till oss sorterar vi noga och krossar ner till returträflis (RT-flis) av allra bästa kvalitet, RT-flisen levererar vi till olika värmeverk, framförallt i Halland och Skåne. Brännbara material krossas också på plats med vår egen kross för att sedan transporteras till värmeverk i Halland. Energiåtervinning för en bättre miljö.

Är du i behov av fyllnads- & förstärkningsmaterial? Betong, asfallt och tegel som levereras till oss krossas på plats och återanvänds till just fyllnads- och förstärkningmaterial. ytterligare ett sätt att återanvända avfallet och omvandla det till en resurs.

Ring oss så hittar vi tillsammans den bästa lösningen för just ditt företag!

Sortering av bygg- , rivnings- och industriavfall

Låt oss hjälpa dig sortera ditt bygg-, rivnings- och industriavfall! Tillsammans hittar vi dom bästa lösningarna för just ditt företag!

Klicka här

Uthyrning av Container och Storsäck

Ju mer du har möjlighet att sortera ditt avfall på plats desto bättre för miljön. Ibland kan brist på yta sätta käppar i hjulet, du får i stället överlåta sorteringen till oss. Oavsett så hjälper vi dig med helheten!

Läs mer om oss

Försäljning av återvunna material

Vi återvinner material på vår anläggning och säljer dem sedan vidare i en annan skepnad, RT-flis och fyllnads- och förstärkningsmaterial är två sådana material. Tveka inte att ta kontakt med oss för ytterligare information och prisuppgift!

Läs mer om oss

  • Vi är medlemmar i